Wat zeggen anderen over mij?

Super fijne behandeling

5,0 rating
24 juni 2020

Vanochtend heb ik weer een heerlijke behandeling van Carla gehad.
Ze is deskundig en geeft goed advies. Ze heeft alle tijd voor je en het is even een heerlijk moment voor jezelf.
Vooral de massage van Carla vind ik altijd zó heerlijk, dat is echt even genieten.

Sita

De fijnste behandeling ooit!

5,0 rating
18 juni 2020

Carla neemt alle tijd voor je. Ze is heel betrokken én kundig! Ik verheug me alweer op de volgende behandeling, elke keer een weer een feestje!

Tineke

TOP!

5,0 rating
16 juni 2020

Top behandeling. Ik kom speciaal uit Almere omdat ik geen vervangster voor Carla kon vinden. Zij is niet te evenaren!!!

Hanneke

Pure ontspanning

5,0 rating
15 juni 2020

Ik ben al jaren fan van Carla.
Als je eenmaal Carla gewend bent, dan wil je niemand anders meer.
En dat maakt het ritje Almere-Franeker altijd de moeite waard.

Ingrid

Fantastisch

5,0 rating
15 juni 2020

Het is echt een aanrader, heerlijk ontspannen. Carla neemt alle tijd en je huid knapt er fantastisch van op.
Ook namens mijn dochter Bianca.

Truus

Eenmaal geweest wil je nooit meer anders!

5,0 rating
14 juni 2020

Al ruim 15 jaar kom ik bij Carla, dit is natuurlijk niet voor niets. Zelfs na haar verhuizing van Almere naar Franeker kom ik bij haar. Die autorit heb ik er wel voor over. Inmiddels gaat mijn dochter ook elke keer mee en nu ook een vriendin enthousiast maakt. Nú snap ik waarom je naar Franeker rijdt zei ze na haar behandeling. Ik kijk altijd uit naar m’n behandelingen en op het moment zelf is het volop genieten!

Brenda

Echt een aanrader!

5,0 rating
25 mei 2020

Aandacht, service, goede adviezen en heerlijke producten is wat je altijd krijgt bij Carla.

Marleen

Tien plus!

5,0 rating
25 mei 2020

Geweldig, die attente zorg en aandacht van Carla. Spreek uit ervaring.

Louise

Schrijf een review