Nieuwsbrief Lente 2022

Lentezon

De zonstralingen zijn oorzaak nr. 1 betreft versnelde huidveroudering. Geniet verstandig en bescherm de huid! Naast een SPF factor (= bescherming tegen UvB straling) speelt de sterkte van de UvA bescherming in een product hierin een zeer belangrijke rol.

Een van de redenen dat Clephar de term Dermatocosmetica mag gebruiken is dat er ALTIJD UVA ULTRA ( = 90% ) bescherming in onze producten verwerkt wordt, dit is UNIEK !

In de lente is de huid extra gevoelig voor deze stralingen omdat de huid nog niet natuurlijk verdikt is na de donkere herfst en winter maanden, kijk hier voor uitgebreide informatie.

Peeling

  • Je hebt meer dan genoeg van je doffe teint en je wilt een mooie, egale en frisse huid?
  • Je wilt je huidstructuur verfijnen ?

Dan is het tijd om een peeling toe te voegen aan je thuisritueel!
Een peeling stimuleert ook celvernieuwing en werkstoffen van je producten worden beter opgenomen.  Maar pas op….een te agressieve peeling kan de huidbarriere/lipidelaag beschadigen waardoor de huid juist gevoeliger wordt, teveel vocht gaat verliezen en uiteindelijk meer kans heeft op pigmentvlekken.

Clephar valt onder Dermatocosmetica omdat elk Clephar product barrierefilm/lipidelaag bescherming bevat

Pure / Puur

‘Zuiver’…een woord dat vaak onopgemerkt wordt gebruikt. Een woord die we graag lezen bij verzorgingsproducten

Maar wat maakt een product puur/zuiver?
De zuiverheid van de bestanddelen! Kwaliteit en zuiverheid van bestanddelen kan je niet aflezen aan de naam van een stof…

Bijvoorbeeld ‘Jojoba oil’ kan van uitmuntende kwaliteit zijn, met sterk verzorgende werking of onzuiver en zelfs deels schadelijk…er staat nog steeds op je doosje: ‘jojoba oil’.

CLEPHAR mag de term Dermatocosmetica gebruiken oa omdat er gebruik wordt gemaakt van de zuiverste, meest kwalitatieve ingrediënten omdat jullie en wijzelf, we gebruiken deze producten tenslotte zelf ook 😉 alleen de beste kwaliteit verdienen.

Wilt u meer info over welke producten voor uw huidtype/conditie geschikt zijn? Neemt u gerust contact met mij op.

Fijne lente!
Beauty groetjes Carla Breedveld
06 – 142 84 394

Ontvang mijn nieuwsbrief ook via de mail, meld je hier aan!

Begin chat
1
Hallo, waarmee kan ik je helpen?
Basicbeauty Franeker
Hallo, ik ben Carla, waarmee kan ik je helpen?